11 مرتبه مشاهده شده

تفضلی , طلا

1. پدیدآور: تفضلی , طلا
  2. عنوان:مقدماتی در زمینه فورنسیک دیجیتال و بررسی سامانه های فورنسیک شبکه و تدوین معماری و درخواست پیشنهاد پروژه سامانه پیشنهادی/ مجری طلا تفضلی ; تهیه کنندگان یلدا محسن زاده ... [و دیگران].-
  3. ناشر:تهران: مرکز ملی فضای مجازی، 1391.
  4. یادداشت: 189 ص.: مصور.
  5. یادداشت:پروژه "شناخت نیازمندیها و تعیین ویژگیهای سامانه فورنسیک در شبکه های ارتباطی".
  6. چکیده:با وجود اقدامات پیشگیرانه و واکنشی که در کشور بکارگرفته می شوند، انجام پی جویی و پیگرد مجرمین پس از وقوع جرائم و حملات سایبری لازم و ضروری می باشد. به دلیل نقش کلیدی شرکت زیرساخت در تبادل اطلاعات کشور، انجام فعالیت فورنسیک به منظور پی جویی حملات و جرائم وابسته به اطلاعات این بستر ارتباطی است. به دلیل ناماندگاری ترافیک شبکه، انجام این فرایند بر روی این بستر نیازمند اقدامات پیشگیرانه ای است. مرکز عملیات امنیت شرکت زیرساخت در حال توسعه می باشد و در این بستر بخشی از ترافیک به همراه هشدارهای امنیتی تولید شده از ابزارهای امنیتی برای بازه زمانی خاصی درحال ذخیره سازی است. فرایند فورنسیک دیجیتال وابسته به اطلاعات ذخیره سازی شده در بستر SOC است. به منظور انجام فرایند فورنسیک بر روی این بستر ابزارهایی مورد نیاز است که به ماموران پی جویی در فرایند فورنسیک برای پاسخگویی به سوالات ششگانه فورنسیک- چرا، چگونه، چه زمانی، چه چیزی، کجا، چه کسی مسئول جرم بوده است- کمک نماید.
    فرایند فورنسیک دیجیتال به منظور پیگرد مجرمین و حملات سایبری اقدامی هوشمندانه می باشد. به منظور انجام موفق پی جویی نیاز به خلاقیت و هوشمندی مامور پی جویی است. مامور پی جویی با مشاهده شواهد حملات و جرائم و با هوشمندی اقدام به استخراج اطلاعات از ترافیک و هشدارهای ذخیره سازی شده و در حال تبادل در شبکه شرکت زیرساخت می نماید و با تحلیل این شواهد اقدام به رد و یا قبول فرضیه شکل گرفته می کند.
    در این پروژه سامانه های فورنسیک شبکه مطالعه گردیده اند و معماری و فرم پیشنهاد درخواست سامانۀ طراحی شده در این پروژه به دقت تدوین گردیده است.
  7. موضوع:فورنسیک شبکه.
  8. موضوع:پی جویی.
  9. موضوع:بازسازی.
  10. موضوع:تحلیل رابطه ای.
  11. موضوع:تحلیل عملکردی.
  12. شناسه افزوده:محسن زاده , یلدا.