نتایج اندازه گیری پروب ها و سامانه اندازه گیری شدت میدان پرتوهای رادیویی

نتایج اندازه گیری پروب ها و سامانه اندازه گیری شدت میدان پرتوهای رادیویی

آرزومند، مسعود

1. پدیدآور: آرزومند، مسعود
  2. عنوان:نتایج اندازه گیری پروب ها و سامانه اندازه گیری شدت میدان پرتوهای رادیویی/ مجری مسعود آرزومند؛ تهیه کنندگان سید هاشم مداح حسینی ... [و دیگران].-
  3. ناشر:تهران: مرکز تحقیقات مخابرات ایران، 1397
  4. یادداشت:ز، 106 ص.: مصور.
  5. یادداشت:پروژه " پژوهش، طراحی، و اجرای سامانه اندازه گیری شدت میدان پرتوهای رادیویی" .
  6. یادداشت:"گروه ارتباطات رادیویی ثابت و سیار"
  7. چکیده:گسترش روز افزون سیستم‌های مخابراتی باعث شده است برخی از ابزارها و تجهیزات ارتباطی به بخش جدایی‌ناپذیر زندگی روزمره انسان‌ها تبدیل شوند. میزان تاثیر تشعشعات ناشی از این ابزارها بر سلامتی انسان‌ها و هم‌چنین اثر آن بر عملکرد سایر تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی مجاور، از جمله موضوعات مورد توجه است. در این زمینه، استانداردهایی نظیر استانداردهای سلامتی، ایمنی و سازگاری الکترومغناطیسی تدوین شده است. مسئله اصلی در ارزیابی تطابق با استانداردها، اندازه‌گیری دقیق شدت میدان‌های الکترومغناطیسی در محیط است که توسط سامانه‌هایی مخصوص انجام می‌شود. با توجه به نیاز کشور به تجهیز به این نوع سامانه‌ها، پروژه "پژوهش، طراحی و اجرای سامانه اندازه‌گیری شدت میدان پرتوهای رادیویی" با هدف خودکفایی در تولید و تامین سامانه‌های اندازه‌گیری، از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات واگذار شد. این پروژه در چهار فاز کلی شامل: طراحی، ساخت نمونه آزمایشگاهی، ساخت نمونه نیمه صنعتی و آموزش در نظر گرفته شده است. در این گزارش خلاصه ای از نحوه‌ی طراحی و اجرای سامانه اندازه‌گیری شدت میدان پرتوهای رادیویی ارائه شده است و نتایج تست کالیبراسیون و آزمون‌ سازگاری الکترومغناطیسی و آزمون محیطی نمونه پروب‌های ساخته شده به پیوست آمده است.
  8. چکیده:The ever-expanding telecommunications systems have made some of the communication tools and equipment an integral part of human daily life. The effects of these radiation on human health and its effect on the performance of other electrical and electronic equipments are among the topics of interest. In this regard, standards such as health, safety and electromagnetic compatibility standards have been formulated. The main issue in assessing compliance with standards is the accurate measurement of the intensity of electromagnetic fields in the environment by specific systems. Due to the need to equip with these systems, the project "Design and Implementation of Electric and Magnetic Fields Radiation Intensity Measurement system" with the aim of production and supply of measurement systems has been granted by the Radio and Telecommunications Regulatory Organization to the Radio Communication Group of ITRC. The project has been implemented in four general phases, including: design, laboratory prototype manufacturing, semi-industrial prototype manufacturing and training, and the product has been approved by the sample verification reference laboratories.
    Reports of these four phases were prepared in 7 volumes. A summary of comparative studies of various technologies of radio beam intensity measurement systems, conceptual and detailed design including block diagrams of the system, main sections of the measuring system, measurement probes, power supply, control center and board, construction and calibration methods, electromagnetic compatibility and environmental tests are provided in these reports.
  9. موضوع:پرتوهای رادیویی
  10. موضوع:پروب