معرفی نرم افزار طراحی آنتن رفلکتوری با پترن شکل داده شده مبنای متدولوژی RUP

معرفی نرم افزار طراحی آنتن رفلکتوری با پترن شکل داده شده مبنای متدولوژی RUP

آریانیان، ایمان

1. پدیدآور: آریانیان، ایمان
  2. عنوان:معرفی نرم افزار طراحی آنتن رفلکتوری با پترن شکل داده شده مبنای متدولوژی RUP / مجری ایمان آریانیان؛ تهیه کنندگان علی معین اسلام ... [و دیگران].-
  3. ناشر:تهران: مرکز تحقیقات مخابرات ایران، 1398.
  4. یادداشت:ع، 107 ص.: مصور.
    کد پروژه 420960600.
    کد گزارش CTI.SCG.TER.420960600.03v01 .
    پروژه" پیاده سازی نرم افزار طراحی آنتن های رفلکتوری با پترن شکل داده شده با کاربرد طراحی آنتن ماهواره ملی GEO .
    شامل سی دی رام.
  5. چکیده:در این گزارش به توضیح گام به گام نرم افزار طراحی آنتن رفلکتوری با پترن شکل داده شده در محیط اپلیکیشن متلب پرداخته می شود. در ابتدا نوع مسئله در نرم افزار تعریف می شود، سپس به تعریف هندسه مسئله پرداخته می شود. در ادامه نقطه نشانه روی و نقطه مداری تعریف و بعد از آن اشیای حاصل از تعریف هندسه و الکترومغناطیس به کاربر نشان داده می شوند و کاربر می تواند آنها را ویرایش کند. در انتها دستورات لازم جهت اجرای برنامه به نرم افزار داده می شود و نتایج دلخواه به نمایش در می آیند.
  6. موضوع:آنتن تغذیه.
  7. موضوع:آنتن رفلکتوری.
  8. موضوع:متدولوژی .RUP
  9. موضوع:نرم افزار طراحی آنتن.
  10. شناسه افزوده:اسلام، علی معین.