پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: تحليل مدل ها و چارچوب هاي بلوغ خدمات الكترونيكي, سلطاني دلگشا , محمد

تحليل مدل ها و چارچوب هاي بلوغ خدمات الكترونيكي

سلطاني دلگشا , محمد

2. پدیدآور: سلطاني دلگشا , محمد
  3. عنوان و شرح مسئولیت:تحليل مدل ها و چارچوب هاي بلوغ خدمات الكترونيكي محمد سلطاني دلگشا ، علي شريفي ، نسرين دسترنج، كلثوم عباسي شاهكوه ، مجيد نيلي، ساميه خسروي.
  5. یادداشت:در اين گزارش تلاش شده است تا با تحليل مدل هاي بلوغ و ويژگي هاي خدمات الكترونيكي عمومي، مولفه ها و مشخصه هاي مهم خدمات الكترونيكي شناسايي و استخراج شوند.
    به منظور شناسايي مشخصه هاي خدمات دولت الكترونيكي ابتدا به تحليل مدل الماس الكترونيكي پرداخته شده است. سپس مدل ارزش خدمات الكترونيكي تشريح شده و به بررسي خدمات الكترونيكي بر پايه مدل هاي مرحله اي مشتمل بر كاربرد مدل مرحله اي براي خدمات دولت الكترونيكي و همچنين تحقيقات خدمات دولت الكترونيكي سوئد پرداخته شده است. در ادامه گزارش، مدل هاي مختلف شامل مدل دلويت، مدل سازمان ملل، گارتنر، بانك جهاني و ... بررسي شده اند و در نهايت دو ديدگاه استخراج گرديده است كه يكي مبتني بر ابعاد و خصوصيات دولت الكترونيكي بوده و ديگري روش توسعه و بلوغ خدمات الكترونيكي بيان مي دارد.
  6. موضوع:مدل هاي بلوغ خدمات الكترونيكي.
  7. شناسه افزوده:شريفي , علي
  8. شناسه افزوده:دسترنج , نسرين