پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: طراحي طبقات تقويت كننده توان با استفاده از ترانزيستورهاي سري TGF2023-2XX كمپاني Triquint و ترانزيستورهاي سري CGHV كمپاني Cree, كريم زاده بائي، رقيه

كريم زاده بائي، رقيه

2. پدیدآور: كريم زاده بائي، رقيه
  3. عنوان و شرح مسئولیت:طراحي طبقات تقويت كننده توان با استفاده از ترانزيستورهاي سري TGF2023-2XX كمپاني Triquint و ترانزيستورهاي سري CGHV كمپاني Cree مجري رقيه كريم زاده بائي، نادر مولانيان، تهيه كنندگان حميد رضا موذن، امير حسين احمدي، پروين سجودي، علي خير دوست
  5. یادداشت:در اين گزارش در ابتدا به طور خلاصه عملكرد شركت بيروني در طراحي تقويت كننده‌هاي توان بيان و نقد مي شود و همچنين آخرين نسخه گزارش شركت پيوست مي‌شود. سپس نحوه طراحي طبقات تقويت كننده (نحوه شبيه سازي، زيرلايه هاي مورد استفاده و ...) بيان شده و نتايج طراحي طبقات مختلف تقويت كننده با استفاده از ترانزيستورهاي سري TGF2023-2-XX كمپاني Triquint بيان مي‌شوند. در بخش طراحي طبقات، به دو بخش طراحي تقويت كننده 8 وات (تعهد داخلي) و طراحي تقويت كننده 50 وات (تعهد شركت بيروني) پرداخته مي‌شود. در فصل 3 و 4، طراحي تقويت كننده با استفاده از ترانزيستورهاي Cree 6 وات و 70 وات انجام شده است.

6. موضوع:Wire bonding
  7. موضوع:SSPA