پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: تحليل حرارتي ترانزيستورهاي TGF2003-2-XX و تركيب كننده فضايي, كريم زاده بائي، رقيه

تحليل حرارتي ترانزيستورهاي TGF2003-2-XX و تركيب كننده فضايي

كريم زاده بائي، رقيه

2. پدیدآور: كريم زاده بائي، رقيه
  3. عنوان و شرح مسئولیت:تحليل حرارتي ترانزيستورهاي TGF2003-2-XX و تركيب كننده فضايي مجري رقيه كريم زاده بائي، نادر مولانيان، تهيه كنندگان محمد حسين نوازي، مجتبي عسگري، رقيه كريم زاده بائي، پروين سجودي، حميد رضا موذن، امير حسين احمدي
  5. یادداشت:يكي از چالش ها در ساخت تقويت كننده، دفع حرارت توليد شده مي باشد. بدين منظور لازم است كه ابتدا لزوم دفع گرما در ترانزيستورهاي HEMT بررسي شود و در ادامه مدل سازي حرارتي مناسبي صورت گيرد. در اين پروژه چون از آلياژ مس موليبدن به عنوان واسط حرارتي زير ترانزيستور استفاده مي شود لذا مقاومت حرارتي بين ورق مس- موليبدن و هيت‌سينك بايد تخمين زده شود. در ادامه با توجه به محاسبات صورت گرفته هيت سينك مناسبي پيشنهاد مي شود. در ادامه پيكربندي تستي براي بررسي كارايي هيت سينكهاي انتخابي پيشنهاد مي شود. در انتها هيت سينك مناسب براي تركيب كننده ي قدرت فضايي 198 وات آورده شده است.

6. موضوع:هيت سينك
  7. موضوع:مقاومت حرارتي