پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: بررسي روش هاي تركيب توان و طراحي و شبيه سازي تركيب كننده توان, كريم زاده بائي، رقيه

بررسي روش هاي تركيب توان و طراحي و شبيه سازي تركيب كننده توان

كريم زاده بائي، رقيه

2. پدیدآور: كريم زاده بائي، رقيه
  3. عنوان و شرح مسئولیت:بررسي روش هاي تركيب توان و طراحي و شبيه سازي تركيب كننده توان مجري رقيه كريم زاده بائي، نادر مولانيان، تهيه كننده رقيه كريم زاده بائي، علي خير دوست
  5. یادداشت:طراحي تركيب كننده (يا مقسم) هاي توان بصورت كلي در دو دسته قرار مي گيرد: 1. نوع رزونانسي، 2. نوع غير رزونانسي. انواع رزونانسي تلفات كم در تقسيم توان يا بازدهي بالا در تركيب توان را در بازه فركانسي محدودي ايجاد مي كنند. اين در حاليست كه انواع غير رزونانسي بصورت پهن باند عمل كرده ولي معمولا تلفات بيشتري دارند. بطور كلي 4 روش براي پياده سازي تركيب (تقسيم) توان وجود دارد: 1. پياده سازي Chip-level، 2. پياده سازي Circuit-level، 3. پياده سازي بصورت فضايي (Spatial)، 4. پياده سازي Multiple-level كه تركيبي از حالت هاي قبلي است. در اين گزارش به بررسي اجمالي انواع روش هاي تركيب توان پرداخته و مزايا و معايب هريك را بررسي مي نماييم. در ادامه مطالعه جامع تري بر روي تركيب كننده توان فضايي صورت گرفته است و دسته بندي آنها معرفي شده است. در نهايت، روش طراحي به همراه نتايج طراحي اين تركيب كننده آمده است.

6. موضوع:تركيب كننده يا (مقسم هاي) توان
  7. موضوع:نوع رزونانسي
  8. موضوع:نوع غير رزونانسي
  9. موضوع:پياده سازي Chip-Level