پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: بررسي استانداردهاي فضايي ECSS در شاخه EMC, كريم زاده بائي، رقيه

بررسي استانداردهاي فضايي ECSS در شاخه EMC

كريم زاده بائي، رقيه

2. پدیدآور: كريم زاده بائي، رقيه
  3. عنوان و شرح مسئولیت:بررسي استانداردهاي فضايي ECSS در شاخه EMC مجري رقيه كريم زاده بائي، نادر مولانيان، تهيه كننده ميثم حق پرست، رقيه كريم زاده بائي
  5. یادداشت:در راستاي تحقق مراحل مخالف تعريف پروژه تحت عنوان" طراحي و ساخت تقويت كننده SSPA در باند Ku با راندمان بالا به منظور استفاده در ترانسپوندر ماهواره"، بخشي تحت عنوان بررسي استانداردهاي فضايي ECSS در شاخه EMC تعريف شده است. در اين گزارش، نتيجه بررسي الزامات EMC در استاندارد الكتريكي و الكترونيكي مهندسي فضايي ECSS-E-ST-20C و استاندارد سازگاري الكترومغناطيسي ECSS-E-ST-20-07C، به عنوان مرجع اصلي سازگاري الكترومغناطيسي در مجموعه استانداردهاي ECSS، پرداخته و جدول الزامات را در اين گزارش ارائه كرده ايم.

6. موضوع:الزامات فضايي
  7. موضوع:سازگاري الكترومغناطيسي