پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: روشهاي Wire bonding ، Die Attachment و امكان سنجي انجام آنها در داخل كشور و خارج كشور و مدل سازي Wire bonding انجام شده براي لحاظ شدن در شبيه سازيها, كريم زاده بائي، رقيه

كريم زاده بائي، رقيه

2. پدیدآور: كريم زاده بائي، رقيه
  3. عنوان و شرح مسئولیت:روشهاي Wire bonding ، Die Attachment و امكان سنجي انجام آنها در داخل كشور و خارج كشور و مدل سازي Wire bonding انجام شده براي لحاظ شدن در شبيه سازيها رقيه كريم زاده بائي، نادر مولانيان، پروين سجودي، علي خير دوست
  5. یادداشت:در فصل اول اين گزارش، ابتدا به بررسي روش هاي مختلف Wire Bonding پرداخته مي شود و ادامه دستگاههاي مختلف Wire Bonding ( دستي، اتوماتيك و نيمه اتوماتيك) بررسي مي گردد و قبل از امكان سنجي براي خريد دستگاه wire bonding، روش مناسب براي سيم بندي چيپ هاي Triquint بر اساس توصيه هاي صورت گرفته در ديتا شيت انتخاب مي شود. دربخش بعدي گزارش، روشهاي مختلف انجام Die Attachment و دستگاههاي مربوطه آورده مي شود و روش مناسب براي اتصال چيپ به مدار چاپي بر اساس توصيه هاي صورت گرفته در ديتا شيت انتخاب مي شود. با اتخاذ تصميم در تيم فني پروژه براي گرفتن سرويس wire bonding و die attachment از ساير شركتها و يا موسسات، امكان سنجي انجام آنها در داخل كشور و خارج از كشور و اقدامات صورت گرفته تا اين مرحله از پروژه آورده خواهد شد. در فصل دوم به روشهاي استخراج مدار معادل wire bonding هاي صورت گرفته و اعمال مجدد آنها به شبيه سازيها براي بالا بردن دقت آورده خواهد شد و مزايا و معايب هر كدام بيان مي شود.

6. موضوع:Wire bonding
  7. موضوع:Die Attachment