پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: معماري، طراحي و پياده سازي سامانه ترجمه ماشيني ترگمان, محمدزاده ضيابري، محمد

معماري، طراحي و پياده سازي سامانه ترجمه ماشيني ترگمان

محمدزاده ضيابري، محمد

2. پدیدآور: محمدزاده ضيابري، محمد
  3. عنوان و شرح مسئولیت:معماري، طراحي و پياده سازي سامانه ترجمه ماشيني ترگمان مجري شركت هاي پردازش هوشمند ترگمان , ويرا افزار آدان؛ تهيه كنندگان محمد محمد زاده ضيابري، محسن عرب سرخي
  5. یادداشت: 1 ج. (شماره گذاري گوناگون): مصور
  6. یادداشت:سامانه بومي ترگمان اولين سامانه ترجمه ماشيني بومي است كه با حمايت پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات مورد توسعه قرار گرفته است. اين سامانه داراي دو نسخه آماري و مبتني بر شبكه هاي عميق است كه در دو فاز كاملا مستقل مورد توسعه قرار گرفته اند.از آنجايي كه بخش هاي زيادي از سامانه مبتني بر شبكه هاي عميق از زيرساخت سامانه آماري استفاده مي كنند در نتيجه در اين سند هر دو سامانه به صورت يكپارچه مورد شرح و بررسي قرار گرفته اند.
  7. موضوع:سامانه بومي ترگمان
  8. موضوع:ترجمه ماشيني