پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: گزارش فاز اول پروژه توليد بانك درختي سازه اي فارسي به همراه نرم افزار تجزيه گر نحوي زبان فارسي،, طباطبايي سيفي، شهره

طباطبايي سيفي، شهره

2. پدیدآور: طباطبايي سيفي، شهره
  3. عنوان و شرح مسئولیت:گزارش فاز اول پروژه توليد بانك درختي سازه اي فارسي به همراه نرم افزار تجزيه گر نحوي زبان فارسي، شهره طباطبايي سيفي
  4. نشر: تهران مركز تحقيقات مخابرات ايران 1396
  5. یادداشت:در اين گزارش مجموعه فعاليتهاي انجام شده در پروژه توليد بانك درختي سازه اي در زبان فارسي به همراه توليد تجزيه گر ارائه شده است. تعداد كل كلمات برچسب خورده در اين پروژه برابر با 500 هزار كلمه بوده است. جملات اين درخت بانك از پيكره متني زبان فارسي كه داراي برچسب هاي مقوله دستوري است انتخاب شده است و به روش نيمه خودكار برچسب دهي شده است. همچنين يك تجزيه گر آماري بر روي اين درخت بانك آموزش داده شده است كه در حالت ورودي با برچسب هاي طلايي دقتي بيش از 80 درصد دارد. همچنين براي سهولت كار با اين تجزيه گر يك جعبه ابزار پيش پردازش نيز به همراه اين درخت بانك ارائه شده است كه عمليات واژه بندي و برچسب گذاري مقوله دستوري را بر روي جمله ورودي انجام مي دهد.
  6. موضوع:بانك درختي سازه اي.
  7. موضوع:تجزيه گر نحوي.
  8. موضوع:برچسب زني درخت بانك.
  9. شناسه افزوده:پژوهشگاه توسعه فناوري هاي پيشرفته خواجه نصيرالدين طوسي

محتواي گزارش (قابل دانلود) مشاهده دانلود