پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: تست پذيرش الزامات كاركردي سامانه هاي سكوي اعتماد جويشگر بومي, موذن، محسن

تست پذيرش الزامات كاركردي سامانه هاي سكوي اعتماد جويشگر بومي

موذن، محسن

2. پدیدآور: موذن، محسن
  3. عنوان و شرح مسئولیت:تست پذيرش الزامات كاركردي سامانه هاي سكوي اعتماد جويشگر بومي محسن موذن، سياوش احمدي، بختيار شهرودباري، مجتبي حبيبي، مهدي كريميان، سيما سينايي
  5. یادداشت:پروژه: طراحي و توسعه سكوي اعتماد جويشگر بومي
  6. یادداشت:در گزارش حاضر، ابتدا الزامات كاركردي سامانه‌هاي مميزي، آگاهي‌رساني و مديريت پروفايل به تفكيك موضوعات اصلي كاركرد آنها بيان مي‌شوند و سپس، در دو مرحله، نتايج تست پذيرش نرم‌افزار براي هر سامانه ارائه مي‌شود. مرحله اول مربوط به نتيجه انجام تست كاركردي توسط يك شخص ثالث بطور مستقل از توسعه دهنده است و مرحله دوم رفع مشكل احتمالي و پاسخ توسعه دهنده پس از آن مي‌باشد. لازم به ذكر است كه حجم وسيعي از تعاملات و جلسات كاري جهت انتقال مفاهيم فني، اشكالات نرم‌افزاري و چگونگي بازبيني و تست يك به يك كاركردهاي حاضر در اجراي تست پذيرش صورت گرفته، اما جهت حصول هدف اصلي مستند و جلوگيري از ارائه موارد غيرضروري از ارائه آنها خودداري شده است.

7. موضوع:اعتماد
  8. موضوع:خدمات تحت وب