پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: تدوين مدل و فرايندهاي نظارتي, درويشان، امير حسين

تدوين مدل و فرايندهاي نظارتي

درويشان، امير حسين

2. پدیدآور: درويشان، امير حسين
  3. عنوان و شرح مسئولیت:تدوين مدل و فرايندهاي نظارتي امير حسين درويشان، مسعود گرشاسبي
  5. یادداشت:طراحي و تدوين فرايندها و دستورالعمل هاي نظارت بر دارندگان خدمات ارتباطي ثابت
  6. یادداشت:در اين گزارش به تدوين مدل و فرايندهاي نظارتي دفتر نظارت بر سرويس هاي فن اوري اطلاعات خواهيم پرداخت. با استخراج نيازمندي هاي نظارتي در فاز اول پروژه، در اين فاز با شناسايي فرايندهاي نظارتي مورد نياز و با استفاده از دستاوردهاي علمي در اين حوزه مشتمل بر معماري سازماني و مبحث مديريت فرايند، فعاليت هاي نظارتي و نحوه اجراي آنها بصورت يكپارچه براي ادارات مناطق استخراج مي شود. همچنين براي به روز رساني سامانه 195 كه از اركان معماري نظارت سازمان تنظيم مقررات محسوب مي شود، متدولوژي و طرح تحليلي ارائه خواهد شد.

7. موضوع:پروانه
  8. موضوع:مصوبات