پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: تحليل پروانه ها و مصوبات و استخراج شاخص هاي ارزيابي, درويشان، امير حسين

تحليل پروانه ها و مصوبات و استخراج شاخص هاي ارزيابي

درويشان، امير حسين

2. پدیدآور: درويشان، امير حسين
  3. عنوان و شرح مسئولیت:تحليل پروانه ها و مصوبات و استخراج شاخص هاي ارزيابي امير حسين درويشان، مسعود گرشاسبي
  5. یادداشت:طراحي و تدوين فرايندها و دستورالعمل هاي نظارت بر دارندگان خدمات ارتباطي ثابت
  6. یادداشت:پروژه "طراحي و تدوين فرايندها و دستورالعمل‌هاي نظارت بر دارندگان پروانه خدمات ارتباطي ثابت " با هدف همگرايي دستورالعمل‌هاي نظارتي و ايجاد يك معماري نظارت يكپارچه بر دارندگان پروانه‌هاي ارتباطي حوزه ثابت تعريف شده و در حال اجرا مي‌باشد. اين گزارش خروجي فاز اول پروژه در ارتباط با تجزيه و تحليل پروانه هاي ارتباطي ثابت و استخراج تعهدات و شاخص هاي نظارتي در پروانه هاي مختلف سازمان مي باشد. در اين گزارش 9 پروانه FCP ، TCI ، ServCo ، FTTX ، SAP ، GMPCS ، LTE ، Contact Center و FWA مورد بررسي قرر گرفته و تعهداتي كه در اين پروانه بر عهده اپراتورها قرار گرفته است، شناسايي شده و طبق قالب هاي متعددي ارزيابي و دسته بندي شده اند . حاصل اين تجزيه و تحليل ها، تدوين شناسنامه هاي تحليل پروانه (شامل دسته بندي موضوعي مفاد پروانه ها از باب نظارت) شناسنامه نظارت (شامل تجزيه و تحليل تعهدات و شناسايي ابعاد مختلف نظارتي تعهدات) ، شناسنامه اولويت تعهدات ( شامل زمانبندي و سطح بندي تعهدات دوره اي ) و در نهايت ويرايش اول چك ليست هاي نظارتي اين 9 پروانه بوده است.

7. موضوع:پروانه پروژه
  8. موضوع:مصوبات