پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: مطالعه استانداردها، بررسي و مقايسه راه حل هاي نرم افزاري رايج در دنيا, ربيعي، ليلا

مطالعه استانداردها، بررسي و مقايسه راه حل هاي نرم افزاري رايج در دنيا

ربيعي، ليلا

2. پدیدآور: ربيعي، ليلا
  3. عنوان و شرح مسئولیت:مطالعه استانداردها، بررسي و مقايسه راه حل هاي نرم افزاري رايج در دنيا ليلا ربيعي، مريم باقري، مريم اميري، سارا افاضاتي
  5. یادداشت:گزارش فني: مطالعه استانداردها، بررسي و مقايسه راهحل هاي نرم افزارهاي رايج در دنيا
  6. یادداشت:در اين گزارش ابتدا برخي استاندارهاي موجود در حوزه ترافيك، تحليل و رتبه بندي وب معرفي شده است. سپس در فصول بعد به رايج‌ترين نرم افزارهاي تحليل و رتبه بندي وب شامل الكسا، comScore و Google Analytics پرداخته‌شده است. هريك از اين نرم افزارها ازنقطه‌نظر محصولات و ويژگي ها، منابع داده اي، معيارها و طرح هاي تجاري موردبررسي قرارگرفته است. درنهايت فصل آخر تجميعي از ويژگي ها و معيارهايي كه در فصول قبلي مطرح‌شده است را جمع بندي و ارائه كرده است. هم‌چنين در كنار نرم‌افزارهاي رايج تحليل و رتبه‌بندي وب در دنيا، پژوهشي بر روي نرم‌افزارهاي داخلي تحليل و رتبه‌بندي نيز صورت گرفته است تا ابعاد و جايگاه كار اين پروژه روشن‌تر شود. گزارش حاصل از اين پژوهش به‌عنوان فصل ضميمه به اين مستند پيوست شده است. در نهايت در فصل آخر به اختصار به معرفي سه نرم افزار تحليل وب موجود در بازار خواهيم پرداخت. ابزارهاي مورد بررسي در اين گزارش را نرم افزارهاي مجاني و يا متن باز موجود در بازار در بر مي‌گيرند.

7. موضوع:رتبه بندي
  8. موضوع:تحليلگر وب