پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: استقرار و يكپارچه سازي بسترهاي ارزيابي و خدمات دهي آزمايشگاه, فرهودي، مژگان

استقرار و يكپارچه سازي بسترهاي ارزيابي و خدمات دهي آزمايشگاه

فرهودي، مژگان

2. پدیدآور: فرهودي، مژگان
  3. عنوان و شرح مسئولیت:استقرار و يكپارچه سازي بسترهاي ارزيابي و خدمات دهي آزمايشگاه مژگان فرهودي، پيمان ابوالقاسمي
  5. یادداشت:در فاز اول و دوم پروژه بسترهاي آزمون مختلف جهت ارزيابي جويشگرهاي متني، خبري، تصويري و مترجم هاي ماشيني ايجاد شد. در اين فاز علاوه بر توسعه آن بسترها و انجام ارزيابي هاي ادواري به توسعه بسترهاي ارزيابي جويشگرهاي نقشه، گراف دانش و ابزارهاي پردازش زبان فارسي پرداخته شد. همچنين بستر ارزيابي رايانامه نيز توسط كارشناسان آزمايشگاه تحويل و با ديگر بسترهاي آزمايشگاه يكپارچه گرديد. در كنار فعاليت هاي توسعه بسترهاي ارزيابي و انجام آزمون خدمات مربوطه، تعدادي فعاليت پژوهشي نيز در ازمايشگاه با توجه به دادگان لاگ جويشگرها و .. انجام شد كه در گزارش جاري بطور مبسوط به شرح آنها پرداخته شده است. لازم به ذكر است بدليل اينكه برخي پروژه هاي طرح از قبيل جويشگر مستندات علمي و .. در مدت زمان فاز سوم پروژه خروجي خود را به طرح تحويل ندادند لذا امكان ارزيابي آنها در اين فاز مقدور نبود. انشالله در فاز بعدي با در دست داشتن محصولات و خروجي هاي طرح بتوانيم ارزيابي جامعي روي اين خدمات و محصولات داشته باشيم.
  6. یادداشت:In this phase, the platform for assessing the map search engines and Persian language processing tools was developed. Also, the e-mail evaluation platform was delivered by lab experts and integrated with other laboratory platforms.
    A number of research activities were also carried out at the Laboratory with regard to the search engine log files, current reports have been explicitly described them
  7. موضوع:وب آزما.
  8. موضوع:ارزيابي خدمات تحت وب.
  9. موضوع:جويشگر تصويري.
  10. موضوع:سكوي تبليغات هوشمند.
  11. موضوع:گراف دانش.
  12. موضوع:ابزارهاي پردازش زبان فارسي.
  13. شناسه افزوده:ابوالقاسمي، پيمان

محتواي گزارش( امکان دانلود کامل گزارش موجود است) مشاهده دانلود