پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: سند امنيتي سامانه بومي رتبه بندي و پايش وب سايت ها, ربيعي، ليلا

سند امنيتي سامانه بومي رتبه بندي و پايش وب سايت ها

ربيعي، ليلا

2. پدیدآور: ربيعي، ليلا
  3. عنوان و شرح مسئولیت:سند امنيتي سامانه بومي رتبه بندي و پايش وب سايت ها ليلا ربيعي، رضا نوروزيان، مريم اميري، مريم باقري
  5. یادداشت:تحليل نيازمندي ها، طراحي و پياده سازي سامانه بومي رتبه بندي و پايش وب سايت ها
  6. یادداشت:در اين گزارش كارهاي انجام شده به منظور ارزيابي امنيتي و امن سازي سامانه بومي رتبه بندي بيان مي شود. در فصل اول تمهيدات امنيتي در نظر گرفته شده به طور كلي آورده شده است. در فصل دوم به ارزيابي امنيتي سامانه تحت وب رتبه نگار بر اساس متدلوژيOWASP و امن سازي آن پرداخته مي شود. در فصل سوم، پويش آسيب‌پذيري سرورها، رفع مشكلات امنيتي و امن سازي بر اساس چك ليست هاردنينگ آورده شده است. در فصل چهارم، امن‌سازي وب سرور بر اساس چك ليست‌ هاردنينگ و در فصل پنجم، امن سازي پايگاه داده بر اساس چك ليست‌ هاردنينگ آمده است.

7. موضوع:متدلوژي OWASP
  8. موضوع:هاردنينگ