پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: گزارش فني فاز سوم پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي, شركت رسانه ساز دانش

گزارش فني فاز سوم پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي

شركت رسانه ساز دانش

2. پدیدآور: شركت رسانه ساز دانش
  3. عنوان و شرح مسئولیت:گزارش فني فاز سوم پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي شركت رسانه ساز دانش
  5. یادداشت:اين سند بخشي از مستندات مديريت پروژه به نام گزارش فني فاز سوم پروژه ميباشد، در اين سند نتايج پژوهش و توسعه سامانه و همچنين توصيف خروجي هاي فاز سوم پروژه مشخص گرديده است. در اين گزارش ابتدا شماي كلي آنچه كه در اين فاز تحقيق و توسعه پيدا نموده است، توصيف گرديده، سپس فعاليت هاي انجام شده و بخش هاي مختلف سامانه مطابق با ساختار شكست كار تشريح گرديده اند و خروجي هاي هر فعاليت با شكل و توضيح مشخص گرديده اند. در ادامه جزئيات نحوه آزمايش سامانه و جزئيات نحوه تبديل اطلاعات بخش هاي جديدي همچون جداول و جعبه هاي اطلاعاتي از دانشنامه قديم به بستر جديد و نيز چالش هايي كه حين انجام كار با آن مواجه گشته ايم به تفضيل بيان ميگردند. همچنين ساختار و توصيف وب سرويس ارتباطي با دانشنامه، جهت امكان ارتباط ساير توسعه دهندگان طرح جويشگر، توصيف گرديده و يك صفحه وب توسط .NET بعنوان مثال جهت نشان دادن چگونگي استفاده از وب سرويس طراحي شده و تشريح گرديده است. در ادامه گزارشي از تحقيقات انجام شده بر روي نحوه فراخواني و ورود داده ها از دانشنامه هاي ديگر و نحوه خروجي گرفتن از دانشنامه و نيز نحوه بالا بردن ظرفيت امنيتي سيستم، همچنين محدوديت ها و چالش ها و نيز اكتنشن هاي قابل استفاده در اين فاز، تشريح گرديده است. همچنين گزارشي از آموزش پيشرفته كاركنان موسسه ابوريحان به همراه فايل صورتجلسه پيوست تقديم ميگردد. در انتها مراجع مورد استفاده و واژه نامه فارسي و انگليسي تبيين گرديده اند.

6. موضوع:دانشنامه آزاد مجازي
  7. موضوع:مديا ويكي