پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: گزارش فني فاز دوم پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي, شركت رسانه ساز دانش

گزارش فني فاز دوم پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي

شركت رسانه ساز دانش

2. پدیدآور: شركت رسانه ساز دانش
  3. عنوان و شرح مسئولیت:گزارش فني فاز دوم پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي شركت رسانه ساز دانش
  5. یادداشت:اين سند بخشي از مستندات مديريت پروژه به نام گزارش فني فاز دوم پروژه ميباشد، در اين سند نتايج پژوهش و توسعه سامانه و همچنين توصيف خروجي هاي فاز دوم پروژه مشخص گرديده است. در اين گزارش ابتدا شماي كلي آنچه كه در اين فاز تحقيق و توسعه پيدا نموده است توصيف گرديده، سپس فعاليت هاي انجام شده و بخش هاي مختلف سامانه مطابق با ساختار شكست كار تشريح گرديده اند و خروجي هاي هر فعاليت با شكل و توضيح مشخص گرديده اند. در ادامه جزئيات نحوه نصب و راه اندازي سامانه و جزئيات نحوه تبديل اطلاعات بخش هاي مختلف دانشنامه قديم به بستر جديد و نيز چالش هايي كه حين انجام كار با آن مواجه گشته ايم به تفضيل بيان ميگردند. همچنين ساختار پايگاه اطلاعات بستر جديد توصيف گرديده و شماي جداول اطلاعاتي سيستم تشريح گرديده اند. در اين بخش كليه جداول اطلاعاتي سيستم به تفضيل و با مشخص نمودن فيلدهاي اطلاعاتي و نوع و كاربرد آنها توصيف گريده اند. در فصل بعد، گزارشي از تحقيقات انجام شده بر نحوه عملكرد مديا ويكي و سامانه هاي برپا شده بر روي اين بستر و همچنين محدوديت ها و چالش ها و نيز اكتنشن هاي قابل استفاده و فعال، تدوين گرديده است. همچنين گزارشي از آموزش كاركنان موسسه ابوريحان به همراه فايل صورتجلسه پيوست تقديم ميگردد. در انتها مراجع مورد استفاده و واژه نامه فارسي و انگليسي تبيين گرديده اند.

6. موضوع:دانشنامه آزاد مجازي
  7. موضوع:مديا ويكي