پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: گزارش فني فاز اول پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي, شركت رسانه ساز دانش

گزارش فني فاز اول پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي

شركت رسانه ساز دانش

2. پدیدآور: شركت رسانه ساز دانش
  3. عنوان و شرح مسئولیت:گزارش فني فاز اول پروژه سامانه دانشنامه آزاد مجازي پارسي شركت رسانه ساز دانش
  5. یادداشت:اين سند بخشي از مستندات مديريت پروژه به نام گزارش فني فاز اول پروژه ميباشد، در اين سند نتايج پژوهش و توسعه سامانه و همچنين توصيف خروجي هاي فاز اول پروژه مشخص گرديده است. در اين گزارش ابتدا شماي كلي آنچه كه در اين فاز توسعه پيدا نموده است توصيف گرديده، سپس بخش هاي مختلف سامانه مطابق با ساختار شكست كار تشريح گرديده اند، و خروجي هاي هر فعاليت با شكل و توضيح مشخص گرديده اند. در ادامه ساختار پايگاه اطلاعات مرتبط با بخش هاي توصيف شده و شماي جداول اطلاعاتي سيستم تشريح گرديده اند. در اين بخش كليه جداول اطلاعاتي سيستم به تفضيل و با مشخص نمودن فيلدهاي اطلاعاتي و نوع و كاربرد آنها توصيف گريده اند. در فصل بعد،گزارش تحقيقات انجام شده بر روي ويكي هاي مطرح دنيا و بررسي و انتخاب قوي ترين وعمومي ترين ويكي هاي متن باز موجود در دنيا آورده شده است. همچنين در فصل آخرگزارشي از نحوه نصب، پيكر بندي و شخصي سازي ويكي منتخب (مديا ويكي) و همچنين گزارشي از مجوز هاي آن و خلاصه انجام كار مكتوب گرديده است. در انتها مراجع مورد استفاده و واژه نامه فارسي و انگليسي تبيين گرديده اند.

6. موضوع:دانشنامه آزاد مجازي
  7. موضوع:مديا ويكي