پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: گزارشات فاز اول: انجام مطالعات شناخت در خصوص راهكارها و مدلهاي توسعه زيست بوم كسب و كارها در طرح جويشگر بومي, محمديان، ايوب

محمديان، ايوب

2. پدیدآور: محمديان، ايوب
  3. عنوان و شرح مسئولیت:گزارشات فاز اول: انجام مطالعات شناخت در خصوص راهكارها و مدلهاي توسعه زيست بوم كسب و كارها در طرح جويشگر بومي ايوب محمديان، مريم خداداد، الناز نيكان پور، سحر عرب احمدي
  5. یادداشت:اين گزارش با هدف شناخت مولفه هاي توسعه زيست بوم كسب و كارهاي جويشگر بومي مبتني بر ديدگاه پلتفرم (پلتفرم محور) تهيه گرديده است. با توجه به آنكه در راستاي نقشه راه توسعه كسب و كارهاي جويشگر بومي مصوب شوراي راهبري طرح جويشگر بومي، نياز است در مرحله دوم نقشه راه، صرفاً از پلتفرم هاي جويشگر بومي در راستاي توسعه زيست بوم همكاري بين جويشگرهاي بومي حمايت صورت گيرد. از اين رو در اين گزارش با توجه به مطالعات كتابخانه اي، بررسي اسناد بالادستي و نيز بررسي وضعيت موجود طرح جويشگر، به منظور توسعه زيست بوم كسب و كارها در طرح جويشگر مدل ذيل پيشنهاد و مبناي تهيه شرح خدمات پروژه قرار گرفته است.
  6. موضوع:جذابيت بازار جويشگرها
  7. موضوع:نيازهاي بومي