پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: تحليل زيست بوم كسب و كارهاي مبتني بر كلان داده ها, معين، محمد شهرام

تحليل زيست بوم كسب و كارهاي مبتني بر كلان داده ها

معين، محمد شهرام

2. پدیدآور: معين، محمد شهرام
  3. عنوان و شرح مسئولیت:تحليل زيست بوم كسب و كارهاي مبتني بر كلان داده ها محمد شهرام معين، هادي فرزين، مرضيه طالبيان، طاهره صاحب، مسعود محمدزاده، وحيد رادمهر، علي بداقي، بابك معصوم پور
  5. یادداشت:در تدوين نقشه راه كلان داده ها يكي از عوامل مهم و اصلي در ارائه راهبردها، زمانبندي فعاليتها و اولويت بندي پروژه ها و شناخت كافي از زيست بوم كسب و كار كلان داده ها است. آگاهي از اينكه در داخل كشور اين زيست بوم چگونه شكل گرفته و ذي نفعان و روابط بين آنها چگونه است و اين روابط به چه پيامدهاي ارزشي منتج مي شود مي تواند ما را در ترسيم وضعيت مطلوب و شناسايي ضعفها و شكافهاي موجود ياري نمايد. شناسايي ذي نفعان فعلي كلان داده ها در كشور از ديگر اهداف اين گزارش است كه بر اين اساس ليست جامعي از شركتها، سازمانها، نهادها و بخشهايي كه به نوعي با موضوع كلان داده ها مرتبط هستند جمع آوري و با انجام تحليل و بررسي اوليه برروي آنها مواردي كه شايد در نگاه اول داراي سهم و قدرت بيشتري در اين زيست بوم هستند انتخاب شده و از طريق برگزاري نشستهاي طوفان فكري و جلسات خبرگي و يا ارسال پرسشنامه به جمع آوري اطلاعات مورد نياز براي تحليل ذي نفعان پرداخته خواهد شد. خروجي اين فعاليت درنهايت به ترسيم مدل شبكه ارزش ذي نفعان در زيست بوم كسب و كار كلان داده هاو تحليل وضع موجود خواهد انجاميد كه بعنوان ورودي فاز سوم پروژه درجهت ارائه راهبردها و اولويت بندي پروژه ها مورد بهره برداري قرار خواهد گرفت.
  6. موضوع:كلان داده ها
  7. موضوع:زيست بوم كسب و كار