پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: شناسنامه شاخص هاي مورد نياز، به همراه تعريف و نحوه محاسبه و دانه بندي اين شاخص ها, ايازي، فتانه

ايازي، فتانه

2. پدیدآور: ايازي، فتانه
  3. عنوان و شرح مسئولیت:شناسنامه شاخص هاي مورد نياز، به همراه تعريف و نحوه محاسبه و دانه بندي اين شاخص ها فتانه ايازي، فاطمه كمالي، بهناز دهقان نجم آبادي، مجتبي مازوچي، حسين ممالكي، مجيد يوسفي
  5. یادداشت:ماهيت فاز اول پروژه با عنوان "مستندسازي شاخص‌ها و شناسايي و تحليل منابع داده‌اي مرتبط" به گونه‌اي است كه اجراي موفق فازهاي بعدي به طور كامل وابسته به اجراي دقيق و معتبر اين فاز و شناسايي شاخص‌هاي كاربردي و عملياتي مناسب مي‌باشد. در پيشگفتار اين مستند علاوه بر ذكر نكاتي در مورد شاخص‌هاي ارائه شده، قالب شناسنامه شاخص‌ها و نحوه شماره‌گذاري آن‌ها مشخص شده است. در فصل دوم اين مستند متدولوژي استخراج شاخص ها بيان شده است. در فصل سوم، شناسنامه شاخصهاي عمومي استخراج شده در چهار حوزه شامل بودجه و كنترل پروژه‌ها، مالي، منابع انساني و بهره‌وري عمومي پيشنهاد شده است. در فصل چهارم شناسنامه شاخصهاي عملكردي 10 سازمان تابعه ارائه شده است. در فصل پنجم نيز دانه بندي شاخصهايي كه در دو فصل 2 و 3 معرفي شده اند، مشخص خواهد شد. و در پيوست 1 اين گزارش اتحاديه جهاني پست معرفي شده است.

6. موضوع:روش دلفي
  7. موضوع:استاندارد BABOK