پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: شناخت و نهايي سازي انتظارات ذينفعان پروژه از بكارگيري سامانه داشبورد كنترل پروژه, ايازي، فتانه

ايازي، فتانه

2. پدیدآور: ايازي، فتانه
  3. عنوان و شرح مسئولیت:شناخت و نهايي سازي انتظارات ذينفعان پروژه از بكارگيري سامانه داشبورد كنترل پروژه فتانه ايازي، فاطمه كمالي، مجتبي مازوچي، مجيد يوسفي
  5. یادداشت:هدف از تهيه اين مستند شناخت و نهايي‌سازي انتظارات سطح بالاي كارفرما از بكارگيري سامانه "يكپارچه كنترل پروژه و آمار و اطلاعات ستاد وزارت و ايجاد داشبورد مديريتي واحد" است. به همين دليل اين مستند بر روي دلايل احساس نياز به سفارش اين سامانه و قابليت‌هاي مورد نياز كارفرما تاكيد دارد. مخاطبين اين مستند، كارفرما و نمايندگان كارفرما هستند كه پروژه به درخواست ايشان تعريف شده و در نهايت بهره برداران اصلي سامانه خواهند بود. لازم به ذكر است كه توضيح درباره نحوه برآورده‌سازي اين كاركردها خارج از محدوده اين مستند بوده و در مستندات ديگري به آن پرداخته خواهد شد.

6. موضوع:بهره برداران
  7. موضوع:نيازمندي كاركردي