پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: بررسي راهبردهاي پياده سازي اينترنت اشياء در كشورها, رسولي ديسفاني، مجيد

بررسي راهبردهاي پياده سازي اينترنت اشياء در كشورها

رسولي ديسفاني، مجيد

2. پدیدآور: رسولي ديسفاني، مجيد
  3. عنوان و شرح مسئولیت:بررسي راهبردهاي پياده سازي اينترنت اشياء در كشورها مجيد رسولي ديسفاني، فرزين اعظمي قديم
  5. یادداشت:پروژه تدوين نقشه راه اينترنت اشياء ( IOT/IOE)
  6. یادداشت:هدف اين گزارش، بررسي نقشه راه، برنامه هاي كلان و راهبردهاي اينترنت اشياء در چند كشور مورد مطالعه است. نگاهي اجمالي به چشم انداز، مأموريت، اهداف كلان، راهبردها، و اقدامات كشورها در حوزه اينترنت اشياء، به منظور تبيين نقشه راه IoT در كشور ضروري است. در اين گزارش سعي مي شود تا تصويري كلي از مؤلفه هاي مورد استفاده در راهبردهاي كشورها بدست داد. همچنين به منظور تأكيد بر برخي از موضوعات راهبردي كه در راهبردها مشاهده مي شود، موضوعات مزبور مورد موشكافي قرار مي گيرد. ساختار اين گزارش شامل كشورهاي كره جنوبي، مالزي، هند و چين (به اختصار) و فصل موضوعات راهبردي مي شود.

7. موضوع:نقشه راهIOT
  8. موضوع:راهبردهاي IOT