پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: نقشه راه اينترنت اشياء در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات, رسولي ديسفاني، مجيد

نقشه راه اينترنت اشياء در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات

رسولي ديسفاني، مجيد

2. پدیدآور: رسولي ديسفاني، مجيد
  3. عنوان و شرح مسئولیت:نقشه راه اينترنت اشياء در وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مجيد رسولي ديسفاني، امين شكري پور
  5. یادداشت:پروژه تدوين نقشه راه اينترنت اشياء ( IOT/IOE)
  6. یادداشت:در برنامه ششم توسعه رصد، پايش و راهبري تعدادي از فناوري‌هاي نوين مرتبط حوزه فاوا در برنامه كاري وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات قرار گرفته است. يكي از اين فناوري‌هاي منتخب، اينترنت اشيا (IOT) است. به همين منظور تدوين نقشه راه اينترنت اشيا در برنامه كاري پژوهشگاه ارتباطات و فناوري اطلاعات قرار گرفت. نتيجه پروژه "تدوين نقشه راه اينترنت اشيا" اسناد و مستندات فني، اقتصادي و فرهنگي است كه تحليل مبسوط آنان در اين سند آورده شده است. در اين سند پس از ارائه چشم انداز و اهداف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات در ورود به حوزه فناوري اينترنت اشيا، مدلي براي زيست‌بوم اينترنت اشيا پيشنهاد خواهد شد. در مرحله بعد، به بررسي كليه اجزا زيست‌بوم پرداخته و نقش و كاركرد هريك را توضيح خواهيم داد. سناريوهاي مختلف پيش روي در خصوص روش نگاه اين وزارتخانه به موضوع توسعه بازار و كسب‌وكار فناوري اينترنت اشيا بخش بعدي مستند را تشكيل داده و سپس بر اساس يك سناريو منتخب، اهداف، راهبردها و اقدام‌هاي اولويت‌دار وزارت در خصوص هريك از اجزا زيست‌بوم آورده شده است. ليست پروژه ها و اقدامات پيشنهادي جهت دستيابي به چشم‌انداز و اهداف اينترنت اشيا در آخرين بخش از اين سند قابل ملاحظه هست.

7. موضوع:اينترنت اشياء
  8. موضوع:وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات