کتاب های منتشر شده مورد حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 1398

بروز شده:  1398/12/06 09:50

پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سال 1381  با هدف انتشار نتایج تحقیقات پژوهشگران در توسعه دانش فنی در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین كمك به انتقال آن از طريق تاليف و ترجمه مطالب، آثار مورد تاييد  این پژوهشگاه را در زمينه­ هاي ارتباطات و فناوري اطلاعات و فعالیت های وابسته، مورد حمايت قرار داده است. این کتاب ها درمجموعه کتاب های فارسی قابل دانلود می باشند. کتاب هایی که از ابتدای سال 98 تا کنون با حمایت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات منتشر شده است شامل موارد زیر است که در آینده در مجوعه کتاب های فارسی قابل مشاهده خواهد بود:

1.       نسل پنجم شبکه های ارتباطی : الزامات و فرصت های پیش رو

2.       فرصت ها، چالش ها و راهبردهای زیست بوم جهانی زیرساخت شبکه های مخابرات سیار

3.       رگولاتوری کلان داده ها

4.       اصول فنی و دامنه کاربرد رایانش ابری در ایران

5.      کاهش نابرابری های جنسیتی با فناوری اطلاعات و ارتباطات

6.      سیستمهای چند ورودی چند خروجی انبوه در شبکه های نسل پنجم ارتباطی : کاربردهای منتخب